Hunnewell ehitab Massachusettsi aiandusühiskonda

We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Monkeyatlarge'i loal leiti foto Flickrist. Beacon Hilli aiaklubi tegutseb selle nimel, et õhutada avalikku huvi aianduse ja linnaaianduse vastu ning edendada linnamaastiku kasvatamist, säilitamist ja parandamist haridusprogrammide ja otsese rahalise toetuse kaudu keskkonnakaitsele ja kodanikuühiskonna parandamisele pühendunud organisatsioonidele. The Garden Club of the Back Bay on pühendunud Back Bay tänavapuude hooldamisele, pannes rõhku istutamisele ja pügamisele. Organisatsiooni eesmärk on jagada ressursse ja teavet, tõsta üldsuse teadlikkust ja tugevdada oma võrgustiku liikmete kollektiivset mõju, et mõjutada avalike parkide poliitikat ja suurendada toetust mitmesugustele linnaparkidele ja avatud aladele. Olmstedi maastikukaitsekeskus tugevdab parkide ja ajalooliste kinnistute suutlikkust kultuurmaastike haldamiseks.

Sisu:
  • Arnoldi arboreetumi ajalugu
  • Kim Smith Eelseisvad sündmused
  • Jalaka panga ajalugu
  • 10 parimat kohta, kus Bostonis kevadet näha
  • Harvardi ülikooli Arnoldi arboreetum on puude muuseum, mis õpetab maailmale taimi tundma.
  • Hunnewelli talu
  • Arnoldi puukool
  • Massachusettsi punkrid
  • Natick esindab Mass Hort Festival of Trees
  • Oh ei, tekkis viga
VAATA SEOTUD VIDEOT: Massachusettsi Aiandusselts

Arnoldi arboreetumi ajalugu

Elm Bank Reservationil, mida juhib looduskaitse- ja vabaajaministeerium, on uurimiseks aakrit metsamaad, põlde ja vanu kinnistuid. Kinnistut ümbritseb kolmest küljest Charlesi jõgi; suunduge kanuu stardi juurde, kui soovite aerutada.

Siinsed lihtsad rajad on jalutuskärusõbralikud, sillutatud rajad sobivad suurepäraselt rattasõiduks ja väljakud jalgpalli palli löömiseks. Saate külastada mitut erinevat tüüpi aedu.

Kui teil on telefon kaasas, saate kuulata aedu kirjeldavat tasuta heliringkäiku. Talvel on kelgutamiseks populaarne järsk küngas aiahoone taga. Pidage meeles: koerad on lubatud ainult broneeringu osades; otsige silte, mis tähistavad kohta, kus neil on keelatud minna. Hoidke oma koera rihma otsas ja koristage pärast seda. Juhiseid saama. Vaata fotosid. Elm Banki reservatsioon.

Tasu: Tasuta Kontakt: mass. Lapsi rõõmustab ülisuur tool Weezie's Gardenis Elm Bankis. Foto autor: Kim Foley MacKinnon. Registreeri. Aitäh! Ideed ja nõuanded pere väljasaatmiseks on teie postkasti teel. Iga päev koidikust hämarani; väravad autodele avatud kell 8 a.

Kim Smith Eelseisvad sündmused

Töötamiseks on palju jõudu, kõrge lagi ja suur valge tühi ruum! Meie viimane projekt oli 3 pulma ühel nädalavahetusel reedel, laupäeval ja pühapäeval. Kolm paari ja nende pered tegid meiega koostööd ja tulemuseks oli keskmise merevaigukollane tavapärane valgustusskeem peahoone laes heledama tekstuuriga gobo pesuga. Tõstasime üles ka kinnitatud telgi ja teise telgi, mis lisati esimese pulma jaoks ning riputasime telgile mastaapi lisamiseks üles 2 tosinat valgustatud valget laternat.

Avastage lugusid botaanikast, aiandusest, looduskaitsest ja Massachusettsi aiandusühingu arboretumi arboretumi juhtide medalitega.

Jalaka panga ajalugu

See on osa Greater Bostonist. Rahvaarv oli rahvaloenduse ajal 27 inimest. Sellel on Massachusettsi leibkonna ja perede keskmine sissetulek üks kõrgemaid. Wellesley asus elama Massachusettsi osariigis Dedhami osana. 23. oktoobril hääletasid West Needhami elanikud Needhamist lahkulöömise poolt ja hiljem ristiti Massachusettsi seadusandlik kogu Wellesley linna 6. aprillil. Linn sai nime kohaliku heategija Horatio Hollis Hunnewelli pärandvara järgi. Linn määras oma tsoneerimiskavas ajalooliseks linnaosaks Cottage Streeti ja selle läheduses olevad alleed. Enamik selle linnaosa maju on ehitatud s-i ümber ja kvalifitseeruvad linna ajalookomisjoni poolt sertifitseeritud kaitsealusteks hooneteks. Wellesley asub Massachusettsi idaosas. See piirneb idas Newtoniga, põhjas Westoniga, lõunas Needhami ja Doveriga ning läänes Natickiga.

10 parimat kohta, kus Bostonis kevadet näha

Aastatel ja aastatel avas Ameerika teadusele uue taimemaailma. Botaanikud ja taimekollektsionäärid – keda toetasid teadusühingud, välisriigi valitsused ja jõukad aiaomanikud – omandasid palavikuliselt Põhja-Ameerika puude, põõsaste, viinapuude ja metsalillede seemneid ja pistikuid. Paljusid neist Uue Maailma taimedest kujutati rikkalikult illustreeritud köidetes või säilitati kuivatatud isenditena. Elavad, õitsevad isendid sattusid suurtesse Euroopa aedadesse.

Kui kõnnite 11 aakril sisse, kõlab minevik ikka veel iga lõhnava õiega ja igal sammul läbi käänuliste aiateede.

C razy. Need on mõned sõnad, mida on kasutatud tõelise talveimedemaa kirjeldamiseks, mille Bill Meagher on hoolikalt kokku pannud Massachusettsi aiandusseltsi peakorterisse Wellesleys. Alates augustist on aastane Needhami elanik puurinud, juhtinud ja nokitsenud, et luua täiuslik valgustatud puhkekülade miniatuurne metropol. Macdonald, seltsi president. See on tõesti hämmastav.

Hunnewelli talu

Postita kommentaar. Täna hommikul alustasin Wellesley linnas veidi hilja. Minu esimene sihtkoht oli Massachusettsi aiandusühing, millest suurem osa asub tegelikult Doveris. Sellel kohal on mitu aeda, kuigi valisin külastamiseks vale aja, kui kõik lehed surevad ja kukuvad maha. Minu valitud konarlik marsruut on allpool roosaga esile tõstetud. Weeziesi aias oli huvitav tornitaoline ehitis, kuhu sain üles ronida ja ümbrusest pilte teha. Itaalia aed oli samuti ilus, kuigi kõik taimed olid suremas.

Seltsi maja saalid, mille eest tuleb maksta valgustus ja Walter Hunnewell (T. D. Hatfield, aednik) pojengidega.

Arnoldi puukool

Kasutage allolevat üleriigilist head kodu otsivate kasside andmebaasi! Otsige sihtnumbri järgi, et leida oma piirkonnas saadaolevaid kasse. Need lemmikloomad on sõbralikud, aktiivsed ja väga valmis olema osa armastavatest peredest. FreeThePeriod koalitsioon ühineb Massachusettsi menstruaalkapitali koalitsiooniga, et kutsuda Massachusettsi, et anda I AM Bill S vastuvõtmise kaudu volitused tasuta menstruatsioonitoodete pakkumiseks kõigis riiklikes kooliastmetes, kodutute varjupaikades ja vanglates.

Massachusettsi punkrid

SEOTUD VIDEO: Aiandusselts – mis need on?

Adamsi perekonna viis põlvkonda elas kahes säilinud ajaloolises majas, koos kirikuga ja botaanikaaias ja arboreetumis eksponeeriti puittaimede liike. Jenningsi piibliaias on palju piiblitekstides mainitud taimi. See Pilgrimi kaubandusposti koopia pakub ka tuuleveskit, 17. sajandi ürdi- ja looduslike lilleaedu, indiaanlaste esemeid ja president Clevelandi eraraudteejaama. See suurepärane aakri dendraarium, mille kujundas Charles Sprague Sargent koostöös Frederick Law Olmstediga, sisaldab üht maailma suurimat ja paremini dokumenteeritud puittaimede kollektsiooni 4, taksonit.

See botaaniline uurimisasutus ja tasuta avalik park asuvad Massachusettsi osariigis Bostonis Jamaica Plain'i ja Roslindale'i linnaosas.

Natick esindab Mass Hort Festival of Trees

Gardens at Elm Bank asub mugavalt vaid 30 minuti kaugusel Bostonist läänes. Meie maaliline vara Charlesi jõe ääres sisaldab 36 aakrit aedu, lagedaid põlde ja ajaloolisi hooneid. Elegantsest ja ametlikust kuni veidra ja lummavani – teie ainulaadne tseremoonia ja kokteilitund on kujundatud nendes suurepärastes väliruumides. Ajalooline ja esinduslik Hunnewelli hoone, meie taastatud vanker, mahutab kuni külalisi istuva vastuvõtu jaoks ja sisaldab hooajalist telki aprillist novembrini. Kui eelistate vastuvõttu täielikult väljas, on meie Maple Grove avar väli, mis sobib ideaalselt teie unistuste telkvastuvõtu kujundamiseks!

Oh ei, tekkis viga

Avatud iga päev. Iga päev tasuta. Tutvuge oma perega meie uusima Wonder Spotiga, et saada teavet lehtpuude kohta külmematel kuudel. Avastage dendraarium ja otsige erinevusi seisvate puude ja mahalangenud palkide, tüügaste ja muude metsaökosüsteemi omaduste vahel!

Vaata videot: Head uut aastat 2022! Vabaduse väljak. Tallinn. Estonia